Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/3 η εκδήλωση για την ανεργία και την ανάπτυξη της Δημοτικής Κίνησης «Μαζί για την Ανατροπή»

 

Με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης, έγινε η εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ανεργία-Ανάπτυξη. Tα ναυπηγεία και τα λιμάνια στην εποχή των μνημονίων» με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή. Επίσης μίλησε ο Γιώργος Κούβελας, συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του ΟΛΠ και ο Βασίλης τσιμπίδης μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Πολλοί Περαματιώτες, μέλη και φίλοι της κίνησης, γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία μας και τον χώρο έξω από αυτά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας για την επιτυχία του συνδυασμού μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης,
Tζένη Βαμβακά και Θεοδωρής Δρίτσας. Από τους ΑΝΕΛ χαιρέτησε ο γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής Γιώργος Αναγνωστάκος και ο υποψήφιος αντιφερειάρχης Πειραιά Γιάννης Μοίρας, ενώ το ΕΠΑΜ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος της οργανωτικής και συνδικαλιστικής ομάδας Σάκης Νέντος. Tην εκδήλωση συντόνισε ο Δημήτρης Πετράς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις για την ΝΕΖ Περάματος και τα ναυπηγεία της πόλης από την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Ακόμα, επεσήμανε την αδυναμία -λόγω κλεισίματος- του δεξαμενισμού πλοίων μεγάλης χωρητικότητας στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,  κάτι που είναι άκρως αναγκαίο για να υπάρχει δουλειά στο Πέραμα και υπογράμμισε τους κινδύνους από την ανάδειξη της περιοχής σε  ΕΟΖ [ειδική οικονομική ζώνη], εξηγών
τας τις πραγματικές αιτίες που καταδικάζουν τους εργαζόμενους σε παρατεταμένη ανεργία και το Πέραμα και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, σε οικονομικό μαρασμό. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, καθώς η ανταπόκριση των δημοτών μέρα με τη μέρα είναι όλο και μεγαλύτερη.

«Μαζί για την Ανατροπή»
Καραολή και Δημητρίου 3, Πέραμα
Tηλ: 6949420379 και 6977729296
https://www.facebook.com/mazigiatinanatropi






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου